A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Innarch - Poco Loco Cocktail Bar

Poco Loco Cocktail Bar


Klienti Poco Loco

Viti 2010

Vendi Prishtinë

Me një dizajn modest Poco Loco cocktail bar në Prishtinë ofron një ambient të rehatshëm dhe të ngrohtë për konsumatorët.

Muret e mbeshtjella me thasë të kafes i japin veçantinë këtij lokali. Banaku si pikë qëndrore e lokalit pergjatë tërë murit anësor përmbush kërkesat për funksionim të plotë të një cocktail bar-i.

Mobilet janë të punuara nga druri masiv. Struktura e konstruksionit të tavanit është përdorur si element dekorativ i enterierit përgjate të cilit në renditje simetrike varet ndriçimi që është punim dore nga llamarina e bakrit me një dukje antike.  

Projektet

  • Poco Loco Cocktail Bar