A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Innarch - Maxi Snack Bar

Maxi Snack Bar


Klienti Maxi

Viti 2009

Vendi Prishtinë

MaxiSnackBar i vendosur në Supermarketin MAXI në Prishtinë, me një dizajn bashkëkohor dhe një dinamikë argëtuese i ofron blerësve një vendtakim mjaft interesant për pirjen e kafes apo edhe ngrënien e ndonjë ushqimi të shpejtë.

I gjithë inventari ka fillimin në një pikë nga dy shirita të drunjtë që ndërthuren mes vete duke krijuar ulëse dhe tavolina të lartësive të ndryshme dhe në fund duke u ndarë këta dy shirita formësojnë banakun.

Dritaret nga pleksiglas të dekoruara me kokrra të kafes japin përshtypjen e qëndrimit pezull të kokrrave të kafes duke i shërbyer kështu edhe ndarjes vizuele.