Kush jemi ne?

Na i kemi krejt çka ju vyen, ato çka s’i kemi as juve send s’ju duhen.

  

Ne jemi zyre projektuese e Arkitekturës ku
idetë inovative dhe utopike i shndërojmë në formë dhe funksion.
Ofrojmë shërbime në fushën e projektimit dhe menagjimin e ndërtimit.

Puna jonë bazohet në hulumtim/analizë, koncept dhe funksionalitet.
Ne jemi të vendosur të mbrojmë interesin e klientit ndonjëherë edhe nga vetë klienti.
Në mënyrë që projekti të jetë ideal klienti duhet të na besojë plotësisht.